06-52452604

Check je spam mail voor de zekerheid!

info@bojiacupunctuur.nl

wo-vrij 09:00-14:00 andere tijden en dagen in overleg mogelijk. Tussen 18 juli en 18 augustus 2024 is de praktijk gesloten.

Eerste Consult/Intake

Het eerste consult duurt circa 90 minuten en kost 75 Euro.

Het eerste consult bestaat uit een intake, die gevolgd wordt door een acupunctuur behandeling (met, indien van toepassing, gebruik van aanvullende technieken zoals moxa of cupping). Ik neem tijdens de intake ruim tijd voor je. Door het stellen van vragen (die soms niets met je zorgvraag te maken lijken te hebben, maar voor een juiste diagnose wel van belang zijn), het voelen van je pols, het bekijken van de tong en eventueel voelen (palperen) van een aantal meridianen kan ik een zo goed mogelijk beeld krijgen van je gezondheidssituatie op dat moment. ​

Aan de hand van de informatie stel ik een diagnose en maak ik een behandelplan dat we tijdens het eerste consult samen bespreken. Ook advies mbt voeding of lifestyle kan hier onderdeel van zijn.

Vervolgconsult

Een vervolgconsult (acupunctuur- met evt aanvullende technieken zoals moxa of cupping) duurt 60 minuten en kost 66,50 Euro (vanaf 01 april 2024).

De vervolgbehandelingen beginnen ook met een vraaggesprek, maar minder uitgebreid dan tijdens de intake en ook worden pols en tong weer bekeken.

Kort consult

Een kort consult is alleen mogelijk indien dit van toepassing is voor de behandeling. De kosten van deze vervolgconsulten zijn 47,50 Euro (vanaf 01 april 2024). Een kort consult duurt circa 45 minuten. Ik zal aangeven wanneer een kort consult mogelijk is.

Betaling

Je kunt in de praktijk na het consult betalen met een betaalverzoek, tikkie, pin of contant. Je ontvangt de factuur van het consult per e-mail.

Vergoeding door zorgverzekeraar

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen geheel of gedeeltelijk, dat is afhankelijk van jouw aanvullende pakket. Jiva de Vetter is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA). Deze beroepsvereniging heeft met de meeste zorgverzekeraars goede afspraken over vergoeding gemaakt.

Hier vind je de actuele lijst van vergoedende zorgverzekeraars voor 2024. 

Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig om voor vergoeding in aanmerking te komen of om een afspraak te maken voor een consult bij Boji Acupunctuur.

Mocht de factuur niet voldoen om de behandeling vergoedt te krijgen, laat het mij dan weten zodat ik de factuur evt. kan aanpassen door bijvoorbeeld je BSN nummer toe te voegen (die staat er niet standaard op).

Indien je bij verhindering de afspraak tenminste 24 uur van te voren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht (50% van de reguliere kosten).