06-52452604

Check je spam mail voor de zekerheid!

info@bojiacupunctuur.nl

wo-vrij 09:00-14:00 andere tijden en dagen in overleg mogelijk. Tussen 18 juli en 18 augustus 2024 is de praktijk gesloten.

Jiva de Vetter

Toen ik in 2001 afstudeerde als apotheker hoopte ik met die kennis patiënten goed te kunnen ondersteunen om hun gezondheid te verbeteren. Tot op zekere hoogte lukte dat ook wel, maar ik had nooit het gevoel dat ik ze echt vooruit kon helpen. Ik miste een bredere kijk op de patiënt waarbij niet de aandoening maar de persoon centraal staat, een aanpak die het hele lijf en hoofd erbij betrok. Een benadering waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam zo goed mogelijk kan worden benut. Maar daarnaast ook een manier om te voorkomen dat we ziek worden zodat we helemaal geen medicatie nodig hebben. Voor mij is de reguliere, westerse geneeskunde zeker belangrijk, maar ze heeft niet overal oplossingen voor en kan het grotere plaatje soms uit het oog verliezen.

Na te hebben ervaren hoe acupunctuur en andere Chinese geneeswijzen ons kunnen ondersteunen was ik overtuigd dat ik ook op een andere manier patiënten kon helpen. In 2017 ben ik dan ook naast mijn werk gestart met de acupunctuuropleiding aan de Academie Qing Bai die ik in 2021 cum laude heb afgerond. In 2023 behaalde ik het certificaat Chinese Kruidenformules.

Na de opleiding ben ik gestart met mijn acupunctuurpraktijk Boji Acupunctuur. Ik werk naast klassieke acupunctuur ook met de Dr. Tan balans methode. Om de behandeling verder te kunnen ondersteunen, adviseer ik, indien geïndiceerd, in het gebruik van de vele vrij verkrijgbare Chinese kruidenformules. Klachten die ik met goed resultaat behandel zijn o.a. menstruatie-en overgangsklachten, ondersteuning bij kinderwens, pijnklachten (hoofdpijn, neuropatische pijn, reumatische pijn, blessures), allergie (eczeem, asthma, voeding), slapeloosheid, spanning/stress, maar ook snurken. Kijk op de pagina over indicaties voor meer informatie over het soort klachten waarmee ik jou als acupuncturist kan helpen.

Waarom kiezen voor Boji Acupunctuur?

  • Medisch-Westerse achtergrond
  • Zorgvuldig en betrokken
  • Nuchtere kijk
  • Lid van NVA en vergoeding door zorgverzekering (bij pakket met alternatieve geneeswijzen)

Ik kijk ernaar uit je te mogen verwelkomen in de praktijk !

Warme groet, Jiva